Анчелоти се срещнал със Златан, за да го уговаря за Челси

12:08
Анчелоти се срещнал със Златан, за да го уговаря за Челси
Испанският ежедневник "Ел мундо Депортиво" съобщи, че наставникът на Челси Карло Анчелоти се е срещнал с нападателя на Барселона Златан Ибрахимович в Маями, за да обсъдят трансфера на шведския футболист на "Стамфорд Бридж".

Ибрахимович и Анчелоти са били отседнали в един и същ комплекс по време на ваканцията си в Маями и не се знае дали това е съвпадение или не, но според испанския вестник двамата са обсъждали евентуален трансфер на играча в Челси.

поред статистиката Ибра се радваше на добър първи сезон в Испания, след като отбеляза 20 гола в 41 мача за Барселона. Независимо от това играта му беше остро критикувана от твърде взискателните испански медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
03.06.2010 15:30

Ибра има шанс да напусне , но за не по - малко от 45 млн. евро ! Това са думи на Лапорта ! Така че преговори може да има много ,но не се ли дадът тези пари трнсфер няма да има ! А не ми се вярва и челси да ги дадът ! Надявам се да остане защото по този начин конкуренцията в нападение ще бъде жестоко помислете само - Меси Вия Ибра Педро Боян .... уникални футболисти за които много грандове мечтаят ! И всичко това ще е на разположение на каталунците определно атомно нападение *smile*

ManUtdTillidie
03.06.2010 12:30

Е извинете ама не може да се платят 80 милиона за него и да не го критикуват.