Мата: За мен ще е чест да играя в Барселона

11:19
Мата: За мен ще е чест да играя в Барселона
Крилото на Валенсия Хуан Мата е отворен към преговори за трансфер в Барселона.

Наставникът на каталунците Хосеп Гуардиола заяви на борда на директорите на клуба, че би искал да привлече испанския национал в състава си.

Не знам нищо за такива разговори. Във всеки случи името ми не се споменава за първи път по повод трансфер в Барселона", заяви Мата.

"За мен би било чест да съм в клуб като Барселона и ако имат интерес ще обмисля предложението", допълни играчът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
03.06.2010 15:27

ManUtdTillidie стига говорил глупости след като не си запознат ! За теб може да е бил анонимник ,но като те знаем колко гледаш футбол не се и очудвам ! Педро Ладесма бе един от най - обещаващите таланти на Барселона и след слабата форма на Анри той получи златен шанс и определно не го пропусна ! Този играч много ми напомня на Индзаги . Без много техника без кой знае какви характеристики просто топката попаднеше ли му в краката гола бе на 90 % сигурен ! При напускане на Анри в посока Америка и впредвид факта ,че Пеп иска по - дълга скамейка се налага да се вземе играч на този пост особенно ако фабре не дойде и туре напусне ! Рибери вече подписа нов договор с Байерн ! Давид Силва бе спряган за Реал ,но сега има затишие и евентуално каталунците ще избират м/у един от 2мата ! А те са страхотни играчи *smile*

ManUtdTillidie
03.06.2010 11:29

Не разбирам защо им е като имат Педро , това момче от анонимник за една година стана звезда и е много добър.