Черноморец праща треньори в Реал Мадрид

11:13
Черноморец праща треньори в Реал Мадрид
Черноморец Бургас ще изпрати треньори в школата на Реал Мадрид през тази есен. Става въпрос за програма на мадридския клуб, която включва сътрудничество с клубове от Източна Европа, съобщава "Меридиан мач".

По тази програма Черноморец ще изпрати девет треньори от ДЮШ, които ще присъстват на методически занятия, тренировки и лекции. Треньорите ще се запознаят с начина на функциониране на гранда, със схемите и методите на подготовка както в ДЮШ, така и в представителния отбор. Планирано е присъствие и на тренировки на мъжкия тим на Реал Мадрид. Така младите наставници ще черпят опит от великия Жозе Мауриньо, който пое Реал преди дни.

Както е известно, бургаският клуб има договор за сътрудничество и обмяна на опит и с германските Щутгарт и Хофенхайм. Заради връзките на главния мениджър Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич обаче, клубът увеличава постоянно географията на контактите.

В същото време стана ясно, че мултимедийната стена, която започна да се изгражда на стадион "Лазур" заради световното първенство, вече е готова. Така бургаските фенове на футбола ще могат да наблюдават срещи от световното първенство на клубното съоръжение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
03.06.2010 15:22

Нека нека малко треньори да имаме то в България останаха само 5,6 що годе добри треньори и определено имаме нужда от малко свежи попълнения *devil*

Dante_Shift
03.06.2010 13:04

Е как да не кажеш Евала на тези хора? Не само като треньор и изпълнителен директор, но изобщо като организация. Като изключим националния стадион, "Лазур" е може би най-добрият в БГ. Отделно както виждате хората от клуба се опитват по всякакъв начин да го развият. Може би след време Черноморец ще е добър клуб в БГ, но просто ще си останат, НАПОСЛЕДЪК превърналите се в махленски отборчета на Левски и ЦСКА, лидери в БГ. И точно заради тези отборчета, плюс няколко футболни агенти, нашите берат срам в Европа, на клубно и на национално ниво! *sad*