Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

22:11
Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!
Легендата на Левски Наско Сираков предупреди феновете на "сините", че настоящото ръководство на тима ги лъже.

"Казват, че нещата ще се подобрят, но всъщност всичко отива на по-зле. Никой не може да ме убеди, че Левски ще е силен, като продаваме Николай Димитров и Георги Сърмов за жълти стотинки в Турция и после взимаме Атанас Борносузов", изригна бившият спортно-технически директор на "сините", по чието време Левски стигна до четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА, а после влезе и в групите на Шампионската лига.

"Някакъв играч с животински прякор (б.а Емил Аргиров - Животното) отказал на Левски, за да играе в Локомотив Пловдив? Подобно нещо не се случвало в последните 30 години. Тази новина е присъда за настоящото ръководство. Искали да взимат Йордан Тодоров. Вечният враг гони играчи и ние да ги привличаме в Левски? Как може", продължава Сираков в ефира на "Ринг ТВ".

"Смятам, че имам пълното право да разкрия истината за това, което се случва в любимия ми отбор. За съжаление това ръководство лъже феновете. Левскари, заблуждават ви. Последната лъжа е, че през следващия сезон ще се борим за титлата. С този отбор това е невъзможно", допълва легендата на "сините".

"Нормално е цесекарите да желаят да вдигнат паметник на Батков и Гонзо и да желаят аз да стоя далеч от Левски. Все пак, когато съм бил в клуба, те винаги са били далеч зад мен. От 26 титли в историята на клуба, съм взел дейно участие в спечелването на 12 от тях, така че е обяснима омразата в другия лагер към мен", казва още директорът на националния отбор.

"Рано или късно ще се върна в Левски, но не и при сегашния собственик", завършва Наско Сираков.

На въпрос дали Тодор Батков му е предложил да се завърне на Герена през миналото лято, легендата на Левски заяви:

"В последните години в България много хора останаха излъгани!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
05.06.2010 23:46

Този интригант, който след като си показа задните части, на сините привърженици,бе обявен за ...."легенда"! А и забравя, че при него и нещастното му треньорче, едни други с треньор Стойчо Младенов, бяха напред с ...16 точки и логично за този срам, бяха изхвърлени от Подуяне! *lol*

BoBi_Levskara
05.06.2010 14:40

Notlike вие първо осъзнайте, че оставането ви "А" група е подарък от БФС, а нашето трето място е подарък от Локото не от БФС.И Бербатов има вкарани голове в чужбина но случайно той да ги е вкарал за ЦСКА ?.Ти фен на ЦСКА ли си или на Байер, Тотнъм и Манчестър ?.

Notlike
04.06.2010 12:02

Плиюете Бербатов, а Бербо е вкарал само през този сезон повече, отколкото всичките на Гонзо в чужбина. Или ще кажете - ама той е велик, има толкова много голове в А група? Само едно ще кажа, А група няма нищо общо с класа, независимо дали са били 70-те, 80-те или сега. Това е цялата гола истина..

Notlike
04.06.2010 12:00

И осъзнайте, че това трето място ви е подарък от БФС-то. Не искам да се заяждам, просто казвам, че такива като Наско Сираков винаги са се мислили за толкова големи играчи, а реално какво са постигнали в индивидуален план? Да речем, почти нищо. Нито е трепал наред по европесйките терени, нито нищо. А, забравих онова незабравимо американско лято, "бъкано" с левскари вътре, вкарал "цели" 15 гола във всичките си години в чужбина.. смях в залата!

Notlike
04.06.2010 11:58

Айде, фенове на Левски, давете се в пот *joking*

ManUtdTillidie
03.06.2010 10:24

Всички фенове на Левски знаем че ни мамят и аз лично ако спипам тази дебела мустаката кур#a батков просто ще му украся личицето на този измамник.

akdogg
03.06.2010 09:50

педераско сираков интригант *lol*

Tovalan
03.06.2010 02:52

Сираков е леке и нищожество, утрепка въртяща какви ли не сделки! Преди години този пе*ал каза, че нямало да играе в Левски докато го управлява Томас Лафчис(цитирам:"...този глупав грък"), но какво стана-всички знаем. Наско си е леке и винаги ще си остане такова!

Futbulfen
02.06.2010 22:47

Мойте уважения към Наско,но не открива топлата вода..и надали има фен на Левски (на ТИ с футбола),който да не знае,че е лъган,да не знае,че се хвърля прах в очите му и,че Левски не е този Левски,който трябва и искаме да бъде.Сериозно сгрешена трансферна политика,разни и разни анонимници се учат на гърба на Левски..баждеков и паткоф драпат и те не знаят как.Въобще положението е трагично..остана ни само името и великата публика..само ЛЕВСКИ!

shevachenko
02.06.2010 22:44

Тия неща дето каза отдавна си ги знаеме
Умри Тодоре!

machocka
02.06.2010 22:42

Да това е вярно което пише в този сайта (да не повярвате) гледах му интервюто така е.Найстина каза , че ни лъжат...

LloydBanks
02.06.2010 22:30

уволнението на Мъри беше най голямата грешка тамън бе почнал да изгражда един млад и добър състав днес Левски щеше да е много голям отбор но така е като сме прост народ и незнаем че хубавите неща искат време ся ще го лапат и това е *wink*