Павел Дочев: Няма да правим големи промени в отбора

18:16
Павел Дочев: Няма да правим големи промени в отбора
"Всичко около подготовката е наред, единствено все още не е възможно да обявим конкретни дати и съперници, тъй като имам надежда в последния миг да уредим мачове с тимове от Бундеслигата. Трудно, но тая надежда. Ако не – ще играем с другите планирани отбори. Няма някаква промяна и относно концепцията, която имаме за лятната селекция. Трите набелязани чуждестранни имена все още са актуални, преговорите с тях продължават. Иначе веднага събирането, на 15 юни ще направим специални медицински тестове за които сме поканили специалисти от Германия". наставникът на ЦСКА Павел Дочев.

"Отново държа на позицията си, че не искам големи промени в тима. Не искам като много от предишните треньори да правим ново начало, нов отбор. С почти същия отбор от миналата година, смятам че може да свършим добра работа. На този етап няма и информация, че наш футболист е желан да бъде закупен от друг тим. Всичко е наред и с кондиционния треньор. Моето мнение е, че Кристиян Мури, който ще е тук още на 14 юни първоначално бе резервен вариант, всъщност се оказа по-добрият вариант и се радвам, че се съгласи да работи в ЦСКА", каза още специалистът пред "Дарик".

Павел Дочев допълни, че следи какво се случва с контузените футболисти. А също така се надява, че раздадената от него преди почивката програма се спазва стриктно от "червените" играчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация