Чиро: Вината за провала не е само в мен!

14:44
Чиро: Вината за провала не е само в мен!
Бившият наставник на Ювентус Чиро Ферара заяви, че вината за проваления сезон на торинци не е само в него. Младият специалист разкри, че не е било добра идея да води отбор, в който има хора, които са му бивши съотборници.

"Бях много наранен в дните, след като напуснах, когато четох изказвания на някои футболисти, че с Дзекерони вече тренирали както трябва", коментира Ферара интервю за "Газета Дело Спорт".

"Мисля, че се предадох след добрия старт, който направихме. Помислих, че лошото е вече зад гърба ни и поотпуснах юздите. След това всичките хвалби по мой адрес се превърнаха в ужасни хули", допълва специалистът.

"Трябва да призная и, че проспектът да си треньор на бившите си съотборници, не е добра идея", казва още Ферара.

Бившият треньор на Юве не спести и критиките си към бразилеца Фелипе Мело.

"Той не е лош човек, но е много арогантен. Тази негова характеристика изнервяше много хора от отбора и това си личеше на терена", споделя Чиро Ферара.

"Колкото до Диего, мога да кажа, че той винаги даваше най-доброто от себе си на тренировка, но просто нямаше късмет през този сезон", завършва Чиро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
02.06.2010 19:20

абе до някаде е прав но кате се видя 4е не6тата не варвят трябваше доста по рано да предприеме нещо *thumb_down* FORZA JUVE