Милан поздрави Берое за Купата на България

13:55
Милан поздрави Берое за Купата на България
Специално писмо от ръководството на италианския гранд Милан с поздравления за първата в историята на клуба завоювана Купа на България получиха в офиса на Берое. Документът, адресиран до председателя на Съвета на директорите Дамян Георгиев, е подписан лично от вицепрезидента на миланския колос Адриано Галиани и в него се казва

"Поздравления от цялото семейството на А.С. Milan за спечелването на вашата първа Национална купа!"

Приятно изненадани от жеста на италианските си колеги останаха в лагера на "зелено-белите" и съобщиха, че съвсем скоро ще изпратят официален благодарствен отговор, в който ще пожелаят и успех на "росонерите" в предстоящото им участие в предварителните кръгове на Шампионската лига.

"Благодарни сме за вниманието от страна на шефовете на велик отбор като Милан. Радвам се, че получихме признание от тях и се надяваме и занапред в Берое да имаме поводи да бъдем поздравявани", с усмивка коментира писмото от италианския клуб Дамян Георгиев.

Милан е сред най-титулуваните отбори в Европа и сред най-обичаните в Италия. В богатата си история "червено-черните" са триумфирали 7 пъти с Купата на европейските шампиони, 4 пъти са стигали до световната клубна титла, имат по 5 Купи и Суперкупи на Италия, 17 пъти са завършвали на първо място в италианската Серия "А" и 5 пъти са ликували след финалите за Суперкупата на Стария континент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader78
06.06.2010 01:05

хахахахха те завиждат защото Берое има купа а Мухлян какво има ??? ЧЕРНО-СИН ДЕБЕЛ В ГЪЗА *lol*

manutd_forlife
02.06.2010 14:02

така е.Хубаво е да се знае че има европейски грандове които ни подкрепят

Docker
02.06.2010 13:57

Не съм фен на Милан, но тази постъпка е достойна за уважение. Дано дожевееме повсеместен Fair Play.