Диего Милито \"отвратен\" от Интер

13:36
Диего Милито \"отвратен\" от Интер
"Клиентът ми е отвратен от твърденията на някои от шефовете на Интер, че се чувстват обидени от негово изказване, в което Диего споделя, че няколко клуба са отправили оферти за него", разкрива агентът на Диего Милито пред "Кориере Дело Спорт".

Както е известно, дни след финала за Шампионската лига, в който Милито вкара двата гола за Интер, аржентинецът разкри, че Реал Мадрид се интересува от него, а освен това и други големи клубове са направи зативане дали е възможно да го привлекат в редиците си.

Този коментар бе последван от реакция на Марко Бранка (спортно-техническия директор на "нерадзурите"), който сподели, че се чувства лично засегнат от тези информации.

"Просто не мога да разбера от какво е засегнат Бранка и от какво е засегнат Ориали? Диего просто беше честен, когато бе попитан за реалната ситуация. Мога само да кажа, че шефовете на Интер имат много къса памет. По време на зимния трансферен прозорец един от най-добрите европейски клубове направи страхотно предложение към Милито, но въпреки това, той остана лоялен на Интер", допълва Фернандо Идалго, който представлява топстрелецът на "нерадзурите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация