Мъри: Спокойно, напускам през 2012 г.

12:35
Мъри: Спокойно, напускам през 2012 г.
Селекционерът на националния отбор Станимир Стоилов успокои всички в България. Щял да си ходи през 2012 г. Тогава квалификациите за европейското първенство вече щe са приключили. Явно Мъри не допуска, че може да бъде изгонен по-рано при евентуален провал.

"Договорът е до 2012 г. без значение дали ще се класираме, или не - каза Стоилов пред bsport. - Мисля след това да се върна към клубната работа."

Фен зададе на Стоилов въпроса докога ще вика в отбора Чавдар Янков. Селекционерът отговори така:

"Чавдар е от добрите футболисти. В последните два мача имаше проблеми с коляното, но стисна зъби. Вярно е, че изигра мача с Белгия добре. Но това не е причина да се отказваме с лека ръка от талантливите млади играчи. Не виждам по-добър от Янков на тази позиция. Пробвахме Сърмов, в "А" група на поста най-добър е Тодор Янчев, който вече е на 35."

Стоилов коментира и назначаването на Ясен Петров за треньор на Левски:

"Дано Левски започне да печели и да играе добър футбол при него. Добре е, че млади треньори започват да навлизат сериозно във футбола. Най-важното е да развием и създадем сериозни треньори. Те ще създадат и играчите, а оттам и отборите. Всеки един треньор трябва да помисли за развитието си."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация