Балъков покани Феликс Магат в Бургас

11:04
Балъков покани Феликс Магат в Бургас
Треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков е поканил мениджъра на Шалке 04  Феликс Магат в Бургас, за да изгледа някои от мачовете на "акулите" от новия сезон, съобщава "24 часа".

Двамата са в отлични отношения, след като работиха в тандем в Щутгарт. По предложение на Магат контролата между вицешампиона на Бундеслигата Шалке 04 и Черноморец е изместена от 18-и за 20 юли в Кьосен (Австрия). Там почти сигурно бургазлии ще срещнат и гръцкия АЕК.

Двата клуба се договарят грандът от Атина да гостува у нас на 25 юли за контролен мач, на който официално ще бъде представен отборът на Балъков за новия сезон.

Изпълнителният директор на Черноморец Фреди Бобич уточнява и съперника за първата контрола на отбора на лагера в Австрия, който е от 14 до 23 юли. Началната част от лятната подготовка на бургазлии от 28 юни до 13 юли ще протече само на кампуса "Гнездо на акули", където напълно готови са вече трите терена, единият от които е с изкуствено тревно покритие.

Три са сигурните нови попълнения в селекцията на Балъков - Тодор Паланков (Пирин), Пламен Крумов (Миньор) и Георги Андонов (Берое). Преговаря се с бразилеца Антонио дос Сантос, словака Марек Минтал и още няколко чужденци.

С "кариоката" Краси работи заедно в швейцарския Грасхопърс. Минтал пък стана голмайстор на Бундеслигата за сезона 2004/2005 с екипа на Нюрнберг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JoeDemby
27.08.2010 11:24

така е яката се работи ,краси с този чуждесранен опит който има и многото познанства с все добри трениори и футболисти му носят много дивиденти и то не на него а на клуба *wink*

Pechenqgata
02.06.2010 15:11

В Бургас определно нещата се развиват здраво и не се съмнявама че в най скоро време черноморец ще е родовен участник в лига европа... *thumb_up*