Бербатов: Аз съм този, който трябва да оправи нещата

10:50
Бербатов: Аз съм този, който трябва да оправи нещата
Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви на специален брифинг след връчването на наградите на фондацията си на млади талантливи деца в София, че се опитва да помага, с каквото може за развитието на младите български футболисти.

"Стараем се да помагаме, с каквото можем. Лошо е обаче, че младите таланти излизат в чужбина", започна доскорошният капитан на българския национален отбор. Той коментира и нарасналата подкрепа към начинанието му, заявявайки:

"Нарасна подкрепата от страна на медиите, но разбира се винаги може и трябва да се търси нещо повече. Намерихме една компания, която ни партнира, надявам се за в бъдеще да имаме и нови партньори."

Бербатов разкри, че за наградите през тази година е имало много повече заявки от миналата година, което го е оставило доволен.

"През тази година имаше много повече заявки за участие, както и повече награди", продължи асът на "червените дяволи".

"Всеки футболист, който реши може да помогне. Никого обаче няма да карам насила. Опитвам се да се доближа до това, което правят съотборниците ми в Манчестър Юнайтед. Нещата трябва да се оправят и все си мисля, че аз съм този, който трябва да ги оправи", завърши голмайстор номер едно в историята на българския национален отбор.

Припомням, че при обявяването на отказването си от представителния ни тим, Димитър Бербатов заяви, че един ден ще се върне в България, за да "оправи родния ни футбол".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ice_arsen
02.06.2010 21:10

знаете ли че повечето от вас тъпи "момченца" ритат или тренират на игрища построени с парите на неговата фондация Засрамете се Бербатов е човек който държи на думата си но няма кой да мупозволи да и "оправи" футбола (спорта)просто живеем в една измислена държава в която няма гражданско общество няма условия за живот изобщо и днес 2 юни е ден в който можем да се замислим и да се обединим да се сплотим и да постигнем нещо заедно както правят в Гърция както правят В Румъния както се прави навсякаде по цевилизования свят и все пак има надежда тя умира последна!!!България над ВСИЧКО!!!

beroni
02.06.2010 20:22

Поредното заглавие на winner, целящо спорове в коментарите и оронващо в случая Бербатов като човек - а после ми говорете, че той не се държал мъжки ! *thinking*

fcb_spain
02.06.2010 19:24

барби пак ли дава обе6тания които няма да изпълни...

genchooo
02.06.2010 19:09

искаш ли да ми опраеш нещо мое .. пед*расче шибано *lol*

ANTWERPMIRACLES
02.06.2010 17:44

Комплименти за инициативата. Да подпомагаш развитието и изграждането като спортисти на малки деца е достойно. *thumb_up*

ANTWERPMIRACLES
02.06.2010 17:39

Тази реплика е произнесена по повод личните дела на Бербатов , а не спрямо целия футбол у нас . Така че , не е много коректно да се извличат думи от контекста и да им се придава съдържание и смисъл , различни от това , за което са били употребени от автора. Димитър се оттегли без да напада никого и не е правилно да се опитват журналистите да го вкарат в конфликт и да разпалват несъществуваща интрига.

ENGLANDFTW
02.06.2010 13:21

".....асът на червените дяволи" *lol* *thumb_up* *joking*

Stafako
02.06.2010 13:14

Хубаво намерение имаш, Митко, но ще е доста трудно! Една птичка пролет не прави!