10 лева вход за фенове на ЦСКА в Сектор Г от новия сезон

16:11
10 лева вход за фенове на ЦСКА в Сектор Г от новия сезон
Всеки един фен на ЦСКА ще трябва да се бръкне с 10 лева, ако иска да гледа на живо мач на своите любимци от Сектор Г, съобщава официалният сайт на "червените".

Естествено, тази цена се отнася само за двубои на "армейците" от А група. Както е известно, цените на билетите за мачове от евротурнирите се определят две седмици преди самия мач.

Ето какво съобщава сайта на "червените":

Скъпи привърженици на ЦСКА,

Тъй като си даваме сметка, че в модерния европейски футбол основна предпоставка за дългосрочен успех, освен добър спортно-технически екип и отбор, е не по-малко необходима спортна база на европейско ниво, сме твърдо решени да бъдат направени сериозни стъпки и подобрения в тази насока още през настоящият сезон.

Предвид подготвените проекти за стадион Българска армия, както и сериозните ремонтни дейности на футболна база „Панчарево”, чиято цел е изграждането на модерен тренировъчен комплекс от европейски вид, включващ изграждане на нова инфраструктура, както и допълнителен брой тренировъчни терени, ръководството на ЦСКА взе решение за корекция на цените на билетите за домакинските мачове на клуба.

Тази корекция освен от гореизложеното е продиктувана не на последно място и от факта, че през новия футболен сезон армейците ще играят своите домакински мачове на Националния стадион „Васил Левски”.

Не на последно място от планираните инвестиционни проекти ще спечели и детско-юношеската школа на клуба, тъй като една от основните ни цели е значително подобряване на условията за тренировка и развитие на младите таланти от червената школа, в които ние виждаме бъдещето на клуба.

Убедени сме, че нашите привърженици ще посрещнат с разбиране обявените промени, които се правят в името на бъдещето на ЦСКА като клуб от футболния елит на стария континент, за което безспорно е необходимо подобряване на клубната база.

Вярваме, че всички фенове на ЦСКА ще продължават да оказват своята безрезервна и всеотдайна подкрепа на любимият клуб, както са го правили винаги досега. Очакваме заедно да покорим нови футболни върхове по българските и европейските терени.

Новите цени на билети са както следва:

сектор „А” – 15 лв.;

сектор „В” – 12 лв.;

сектор „Г” – 10 лв.;

ВИП – 100 лв.;

Супер ВИП – 200 лв.


Цените за абонаментните карти за сезон 2010/2011 са следните:

сектор „Г” – 90 лв.;

сектор „ В” - 110 лв.;

сектор „А” – 150 лв.

ВИП – 950 лв.;

Супер ВИП – 1950 лв.


* Притежателите на абонаментни карти категория Супер ВИП ще влизат безплатно на мачовете на ЦСКА от европейските футболни турнири, както ще ползват безплатно услугите на ресторант „Балкан” на Националния стадион „Васил Левски” по време на мачовете.

* Притежателите на абонаментни карти категория ВИП ще ползват 70 % отстъпка при закупуване на билет за срещите на ЦСКА от европейските клубни турнири, както и кетъринг преди всеки мач и на почивката между двете полувремена в зала „ Родина”.

* Притежателите на абонаментни карти от всички останали категории ще ползват 40% отстъпка при закупуване на билет за срещите на ЦСКА от европейските клубни турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JarJarBinkS
02.06.2010 08:55

тия са си загубили ума ,олигофрени с този наш смешен футбол трябва да ме вържат за стола пред телевизора ,4е да изгледам един ма4 от българското първенство и не само това..трябва да ми предложат една кана с кафе и 2-3 ред була ,4е да не заспя... щото и това го има ... ама нали знаете 4е ред бул дава крила та както съм си завързан за стола ще взема да отлетя...10 ЛЕВА хахаха 4е то и безплатен вход да има няма да напълнят половината стадион ,а с тези цени сигурно ще ходят по 1000 4овека единствения им шанс да запълнят капацитета на стадиона е ако пла6тат те по 10лв на хората (компенсация за загубеното време)

Gogata85
01.06.2010 22:52

за тези цени тези които носят славната червена фанелка трябва да си скъсат мързеливите задници и да заиграят качествен и красив футбол ако искат фенове по трибуните *stop*

Iv3rs0n
01.06.2010 22:41

Левскар съм но пак не ми е ясно какво правят ващо ръководство искат да изгонят всички от стадиона ?!?! *sick* *thumb_down*