Бербатов награди победителите в \"Данониада\" (Снимки)

13:48
Бербатов награди победителите в \"Данониада\" (Снимки)
Футболистът на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов награди победителите в турнира "Данониада".

Младите футболисти от училищен футболен клуб "Васил Левски" - Пловдив победиха на финала с 2:1 отбора на училище "Христо Ясенов" - Етрополе.

В битката за трето-четвърто място надделя отборът на обединен детски комплекс Кюстендил, който след изпълнение на дузпи се справи с ЦСКА.

Победителите от Пловдив ще участват на финалите на международния турнир "Данониада", който ще се проведе през септември в Южна Африка.

Награждаването на призьорите в детския турнир бе извършено от суперзвездата Димитър Бербатов на специално изградена сцена във ВИП-ложата на стадион "Българска армия".

Индивидуални награди получиха вратарят на победителите Христо Димитров, а голмайстор на шампионата стана Славомир Сакаров от ЦСКА.

\"\"

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
05.06.2010 11:14

petko_p1980 - а за теб каквото и да се каже ще е много *lol* въобще не му завиждам на слабохарактерния *thumb_down* поради простата причина че няма за какво

petko_p1980
05.06.2010 11:07

Lollipopp завистта край няма а ? Озлобен си че този човек е постигнал нещо в живота си, ти кво си постигнал тъпако прост,само знаеш да бълваш помии тук ... Някога ставаш ли от компа ти е.... селяндур нещастен .... да т .... в говедото миризливо ... квото и да се каже за теб ще е малко .... *thumb_down*

Lollipopp
02.06.2010 18:53

mores - много ясно бе *lol* такива слабохарактерни хора няма място тук *joking*

mores
02.06.2010 00:11

Lollipopp Абе човек да те попитам-Бербатов като стане пенсионер, пак ли ще говориш за него врели некипели, пак ли ще го ръсиш? *lol*

Lollipopp
01.06.2010 20:08

той само така може да има купа в ръцете си *lol*