\"Акулите\" много близо до доказания реализатор Минтал

12:33
\"Акулите\" много близо до доказания реализатор Минтал
Отборът на Черноморец се сдоби с класно попълнение от Бундеслигата. Ръководството на тима успя да постигне договорка за трансфера на нападателя на Нюрнберг Марек Минтал, съобщава "Меридиан Мач".

Изпълнителният директор Фреди Бобич и наставникът Красимир Балъков пътуваха до Германия за да уточнят подробностите по сделката, която вече е факт. Освен Минтал те уредиха и привличането на бразилеца Антонио дос Сатнош, който за последно е играл в Португалия. Все още не е ясно обаче да какъв срок са договорите на двамата играчи.

Така само седмица след като тимът бе разпуснат в лятна ваканция, "акулите" вече могат да се похвалят с цели четири нови попълнения. С клуба подписаха още Тодор Паланков и Георги Андонов. Очаква се до началото на първенството тимът да се подсили с още четирима играчи, за да има достатъчно силна конкуренция за всеки пост, каквото е желанието на Краси Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
01.06.2010 21:22

Всичко това,което казва Resorter е вярно, но когато говорим за Черноморец трябва да бъдем по-въздържани! Не знам, дали в крайна сметка ще се осъществи трансфера на Марек Минтал, но той е футболист за голям отбор например...?! *devil*

noemis
01.06.2010 17:35

За неразбиращите немски: от БИЛД го питат за слуховете, че има оферта от България, а той оговаря, че не е имал контакт с друг клуб и определено мисли да си остане в Нюнберг.

Resorter
01.06.2010 16:24

Извинявам се за правописните грешки, просто като прочетох новината и паднах, Марек Минтал! *beer*

Resorter
01.06.2010 16:22

Просто псевдо грандовете ни могат само да завиждат на подобни трансфери! Та това е самият Марек Минтал, ако някои не им говори това е сегашното явление "Дзеко" от преди 3-4 години. Изключителен голмайстор, мисля че беше достигнал кота от 38 гола във всички турнири! Изключително съм щастлив, че подобен играч ще се подвизава по родните терени, с такива имена спокойно може да конкурирари Румънският, Гръцкият и Турският елит и не го качвам с ирония, защото те са наистина с класа над нас! Благодаря Ви Черноморец Бургас *thumb_up*

Pechenqgata
01.06.2010 14:51

Черноморец бавно и славно закоравяват с всяка година тоя Минтал го помня и наистина е добър нападател *thumb_up*