Лечков готов да спре Стоянов и Янев за националния

17:51
Лечков готов да спре Стоянов и Янев за националния
Президентът на ОФК Сливен Йордан Лечков не остана удовлетворен от показаното от неговия отбор в срещата с Литекс вчера. Въпреки втората загуба, която регистрираха сливналии, вицепрезидентът на БФС коментира по-задълбочено ситуацията около повиканите футболисти в националния отбор.

Според един от героите от онова българско лято през 1994г. е редно в националния тим да се дава път на повече млади играчи, защото те са бъдещето на България. Освен това Лечков заяви, че не е важно от кой клуб са повиканите играчи, а е важно те да бъдат от полза за страната си.

В този ред на мисли, след появилите се напоследък дебати за повиканите играчи на Сливен Иван Стоянов и Коста Янев, шефът на "войводите" беше повече от красноречив:

"Ако двамата футболисти на Сливен са ви такъв трън в очите, то аз още утре мога да ги спра от участие с националната фланелка."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crunk
16.11.2008 23:17

Ае мога да ти кажа че Израелското парвенство е по силно вмомента от нашето,и Макриев го следя още от Марибор(Словения) и най редовно си бележи.Не ми говори за полски девизии и черни морета.Рамос ти пак какво като ходиш на стадиона на сливен да ги гледаш,може да са най добри за сливен ама все още място в националния нямат.

Notlike
16.11.2008 22:19

Кранк, то по твоята логика, да извикаме и нашия нападател (забравих му името) на Заглебие от 2 полска дивизия. И той бележи - 25 гола за 15 мача. Дали ще има шанс да направи толкова примерно в 1 полска дивизия, камо ли в някое елитно първенство? Рамос, ти недей да бучиш много, щото от Черно Море не викнаха никой, ама сгънаха Спартак с 5:0 и вашите отнесоха тройка на"Тича". Не са идеален отбор. И те си имат кусури, не са никак малко, както всички български отбори

KILLna7
16.11.2008 19:29

Абе чудно ми е като трябва да се дава път на младите няма ли младежки и юношески национален отбор първо там да се докажат.То за това май не е ни добре футбола направо в първия състав неподготвени ,но стига сам давал мнение че некои пак ше кажат че не разбирам от футбол и да си мълча...

Ramos_95
16.11.2008 19:15

Ей Crunk ти присъствъл ли си на живо на един мач на ОФК Сливен бе .

Crunk
16.11.2008 18:01

Тея направили 5 добри мача и айде в националния,тоя Марков не го знам какав тренъор е,един Димитър Макриев който вкарва постоянно не е в националния тея дарвари ще ми ги вкарват в националния.

svetlio_vn
16.11.2008 17:56

Не знам дали можеш да ги спреш , но със сигурност няма да го направиш .