Няма място за Академик, Националния само за ЦСКА и Локо София

09:14
Няма място за Академик, Националния само за ЦСКА и Локо София
Академик София няма да играе мачовете си на "Васил Левски". Стадионът на новака в "А" група няма да вземе лиценз за новия сезон. Затова от Академик отправиха поглед към националния стадион, но и там удариха греда.

" ЦСКА и Локомотив София ще играят при нас, но за Академик сметките ни не излизат. Много искаме да приемем и трите отбора, но няма как да стане", обясни за "7 дни спорт" изпълнителният директор на Национална спортна база ЕАД Петър Божилов. - На "Васил Левски" ще се играят мачове за първенство, купа, евротурнири и квалификации на националния отбор. От фирмата по поддръжка увериха, че тревата няма да издържи с каквато и апаратура да се поддържа."

Стана ясно още, че "Васил Левски" няма да приема никакви концерти до края на годината, за да се запази тревното покритие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
01.06.2010 20:40

Абе, не разбрахте ли, че Академик влезе в "А"група, за да могат софийските отбори, да си почиват......в два кръга...?! Освен, ако не са станали тайно филиал на едно отборче...?! *lol*

Futbulfen
01.06.2010 10:55

stevoto е прав..хубаво играеш,биеш в Б група и влизаш в "елита",а после накъде?! Някак наопаки ги мислят тия неща от Акадамик..правиш някакво съуражение на каквото може да се практикува футбол и тогава добре дошли.Примери много - Сливен,Монтана,Калиакра,а и Несебър има много кокетно стадионче..жалка картинка е Академика.А публиката ще се конкурира с тази на слабия

Georgiev1993
01.06.2010 10:19

ми то по тая твоята логика в А група трябва да играят само Левски,Черноморец и Литекс бе смешко *party*

stevo
01.06.2010 09:48

Е за какво ви беше А група , като дори стадион нямате . Нещастници . А публика имате ли си , че и тя ви липсва ?