Курдов отказва на Левски, остава в Леверкузен

08:48
Курдов отказва на Левски, остава в Леверкузен
Считаният за сигурно ново попълнение в Левски Атанас Курдов няма да играе на "Герена". Поне така твърди баща му Петър Курдов, бивш футболист на "сините". Курдов - младши има договор с германския Байер Леверкузен за още година и три месеца, заяви баща му пред "7 дни спорт" вчера.

"Не е нормално това, което се случва. Никой не е говорил нито със сина ми, нито с мениджъра му за завръщане на "Герена". Не знам кой, но явно някой иска да му изиграе лоша шега. Нали знаете какви са законите на УЕФА за футболисти с действащи договори, които водят преговори с други клубове? А Наско има договор с Байер за още година и три месеца", заяви бившият нападател.

В същото време стана ясно, че младият нападател членува в групата "Спасете Левски от Ясен Петров" в социалната мрежа facebook. Това не е първият случай, в който футболист на Левски се замесва в скандал в набралата изключителна популярност в последните една-две години мрежа. Преди известно време защитникът на "сините" Шакиб Бензукан се обяви в подкрепа на Орлин Орлинов от ЦСКА, срещу когото бе повдигнато обвинение за побой и изнасилване на манекенката Катрин Вачева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
01.06.2010 12:40

тоя няма снимка как играе футбол така или иначе. Да седи в леверкузен - сигурен съм 4е там е супер - вурст4ета, кренвирши, краве масло, краве сирене, краве мляко

flipicha
01.06.2010 11:44

Те футболистите не само на Левски ами и на всеки Бг отбор , си мечтаят да се махнат от България,Веи говорите за връщане на Курдов при положение ,че е при толкова стоиностен отбор