Меси: Заедно можем да извървим пътя до титлата

17:54
Меси: Заедно можем да извървим пътя до титлата
Звездата на Аржентина Лионел Меси е оптимист за шансовете на неговата страна да спечели предстоящото в ЮАР Световно първенство по футбол.

Съставът на Диего Марадона не е сред основните фаворити, но според Меси това само може да помогне на "гаучосите" за крайния успех и спечелването на трета световна титла.

"Трябва да призная, че гледам напред и искам да покажем, че можем да спечелил титлата", каза голаджията на Барселона.

"За това ще са нужни големи усилия, но нашият национален отбор се състои от много добри играчи, които се намират в топ форма. Не се притесняваме, че не ни броят за фаворити. Това може да се окаже положително за нас", коментира Меси.

"Чувстваме се много спокойни и ще търсим единствено подобрение в стила на игра. Имаме за треньор Марадона, който е голяма личност във футбола и легенда за всеки аржентинец. Играчи и треньори се държим заедно и ще направим всичко възможно, за да достигнем до крайната ни цел", каза още Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
01.06.2010 00:21

Съгласен съм с вас.Отборат им е много добър, но Марадона не става за тренер *beer*

fcb_spain
31.05.2010 20:47

с това сме6но треньор4е аржентина 6те ги направят за смях на световното и то отбор който няма и на половината от тяхните звезди,жалко само за меси

Angel_Dust
31.05.2010 18:49

"Трябва да призная, че гледам напред и искам да покажем, че можем да спечелил титлата, въпреки че треньорът ни не става за чеп за зеле...", каза голаджията на Барселона.

gaitaneca
31.05.2010 18:48

той е оптимист но аз съм реалист и знам че ла фурия ще направят истинска фиеста във африка и ще ги чакам със купата за да я видя и във моята испания