\"Армейците\" на малкия финал на \"Данониада\"

16:47
\"Армейците\" на малкия финал на \"Данониада\"
Децата от школата на ЦСКА, родени 1999 година ще спорят за бронзовите медали в тринадесетото издание  на "Данониада"– единственият по рода си футболен турнир за деца до 12- годишна възраст. Младите таланти на Веселин Ангелов спечелиха първите си два мача на  стадион "Българска армия", но полуфинал отстъпиха пре отбора на Етрополе с 0:1. Нашите играчи се представиха отлично, а на три пъти гредата спаси противника.

На 1 юни  стадионът ще е отворен за публика. Отборът победител ще получи наградата си лично от Димитър Бербатов, който ще бъде специален гост за церемонията по награждаването. 

Финалистите в тазгодишното издание на "Данониада" са: УФК "Васил Левски" – Пловдив и СОУ "Христо Ясенов", Етрополе. В мач за 3-то и 4-то място ЦСКА ще се изправи срещу Общински детски комплекс Кюстендил.

Традиционно "Данониада" се организира от "Данон Сердика" АД, съвместно с Министерство на образованието, младежта и науката  и Български футболен съюз. От 2008 година партньор на турнира е и Фондация „Димитър Бербатов”.


И през 2010 г. патрон на Международна купа "Данон" е  световноизвестният футболист Зинедин Зидан. Неговата подкрепа за турнира е още един стимул за милиони деца по света да повярват в мечтите си и да ги реализират! Детският турнир "Данониада" се провежда и с медийното партньорство на вестник "24 часа" и Нова телевизия.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Georgiev1993
31.05.2010 17:18

"Нашите играчи се представиха отлично, а на три пъти гредата спаси противника." ??? Етрополе да не са от Марс бе