\"Заплатите в Премиършип са извън контрол\"

17:55
\"Заплатите в Премиършип са извън контрол\"
Президентът на Съндърланд Найджъл Куин заяви, че заплатите, получавани от някои играчи във Висшата лига са абсурдно високи. Според Куин е време заплатите да бъдат намалени.

"Ако продължаваме да даваме такива високи заплати на играчите, ще имаме проблем. Това, което бих искал да видя е парите да отиват при играчи, които ги заслужават. Искам да видя, че на всеки се плаща според показаното", заяви Куин.

"Трудно е да се приеме, че нивото на играчите е такова, че дори и посредствени футболисти получават много пари. Ако наистина заплатите бъдат намалени, феновете ще го оценят", допълни президентът на "черните котки".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mrtgg
01.06.2010 03:52

А ве близалке незнам за какви села и за какви патки ми говориш, ясно е че пак почна комплекси да избиваш ходи учи се, стани поне на 16 и пак ела да ми обесняваш за Ман.Юн. *wink*

Lollipopp
01.06.2010 00:07

mrtgg - ходи да пасеш патките на село *thumb_down* manunited666 - разбрахте , но имах предвид че вместо тея 40млн. да могат да се използват я за трансфери , я за нещо друго те изчезват което погледното отстрани все едно от тея успехи файда няма *thinking*

darkspeed
31.05.2010 23:46

Напротив, доста по-добре информиран съм от този. Точно така е както казвам. Те не изплащат заемите си, към тях се начисляват лихви всяка година. Дори да печелим требъл, наглите американци си прибират парите в джоба и не покриват заемите. По този начин лихвите добавят още милиони към тях и дълговете растат.

mrtgg
31.05.2010 22:46

darkspeed Явно ти не си добре информиран *wink*

manunited666
31.05.2010 22:27

Lollipopp ще ти дам много прост пример за това какво представляват дълговете на Юнайтед.Така значи ... аз те тегля кредит от банката за да си направя магазин а ти ми ставаш поръчител (да се надявам , че знаеш какво значи това).Обаче става нещо и аз напускам страната или нещо друго един ден ме няма и тоя кредит се слага на тебе ти да го изплащаш.Тука е същото.Юнайтед е най-печелившия клуб света , винаги са били на печаба , разполагали са с пари който са имали.Затова всички бяха против това Глейзар да поема отбора още преди те да го направят , защото още тогава се знаеше , че те са задлъжняли и ще натресат тези заеми на отбора.Юнайтед си беше най-печелившия отбор но с един потпис им лепнаха тия дългове , който попринцип не са техни!

darkspeed
31.05.2010 21:32

Доста зле си информиран. Това са лихви, защото американците не се плащат дълговете - спечеленото си е съвсем, съвсем отделен въпрос. Лихвите ще добавят още пари към дълга независимо дали печелим или не. А вашите не помагат на никакъв футбол, точно обратното - те го развалят.

mrtgg
31.05.2010 20:05

А ве близалке как можеш да кажеш, че МАН.ЮН при требъл влиза вътре 40 милиона *lol* Манчестър е най печелившият отбор в момента !!!! Това че собствениците са си прехвърлили заемите на отбора е друг въпрос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lollipopp
31.05.2010 19:56

darkspeed - ти тъп ли си или да *sick* правите требъл и вие влизате с 40 млн. вътре и точно тея 40 млн. ви се явява така наречения оборот *joking* друг е въпроса дали собствениците се интересуват или си перат парите (но все пак помагат на футбола) *wink* а и дали се заблуждаваме само ние си знаем , но вие се заблуждавате още повече *thinking* а и добрите ви приятели американци май повече си перат паричките и благодарение на тях имате близо 1млрд. дълг

darkspeed
31.05.2010 18:29

Това са дългове на американците, а не оборот на клуба.. Но то трябва да има кой (и по-точно с какво) да мисли, за да се сети подобно нещо. Никакви собственици интересуваши се от футбол нямате нито вие, нито арабския отбор. Те си перат паричките в отборчетата, пък вие се заблуждавате, че сте фенчета на истински отбор.

Lollipopp
31.05.2010 17:46

darkspeed - ти си фен на Юнайтед , ми тогава вашите играчи трябва да дават на отбора , а не да взимат от него защото вие при печелене на купи влизате вътрешно с по 40млн. *lol* и нали знаете че и да направят по 50 000 заплатите , пак ще има как да им дават по още толкова че и повече , я като бонуси , я като подаръци и какво ли друго не *thinking* стига сте завиждали на това че някои отбори имат читави собственици и се интересуват от футбол *smile*

Survive
31.05.2010 17:25

За чужди граждани, които взимат над 100 000 лири за 1 месец, данъкък в Англия е 50% на всяка седмична заплата, нямам представа обаче дали бонусите им се облагат по същият начин?!

darkspeed
31.05.2010 17:08

Скоро от уефа ще забранят на арабското отборче и други подобни да плащат по толкова много, идеално ще е *smile* . Всеки отбор трябва да харчи толкова, колкото печели като оборот през сезона.. А не колкото е успял да изпере наглият му собственик *wink* . И собственика на Сън'ланд е адски прав. Трябва всички заплати да не надхвърлят 40 000, а играчите да получават над тази сума като премии за свършена работа. Вижда се резултатът от обратното - половината футболисти са ку*ви, отиващи в даден отбор само за да се нагълтат с пари. Ако бъде сложен лимит на заплатите ще е доста добре.

Yang_G
31.05.2010 16:36

Който има да дава нека дава ! К'во го бърка него какви са заплатите в другите отбори ! Трябва да се престане с това надничане в чуждите паници !