Амантино Мансини остава в Милан

14:56
Амантино Мансини остава в Милан
Агентът на Амантино Мансини Роберто Календа заяви, че клиентът му, който е собственост на Интер най-вероятно ще остане в Милан за още един сезон под наем.

Мансини се присъедини под наем към "росонерите" през февруари с договор до края на сезона, но се очаква от клуба да удължат договора на крилото.

Самият собственик на Милан Силвио Берлускони постави под въпрос качествата на бразилеца, но въпреки слуховете, Календа е сигурен, че клиентът му ще остане в тима.

" Милан и Интер са големи клубове, а и Мансини е голям играч", каза агентът пред "Тутомеркато".

"Мансини почти сигурно ще остане в Милан. Колкото до Берлускони всеки има право на собствено мнение. Трябва обаче да видим дали коментарите му се оказаха верни. Мансини нямаше късмет с някои контузии, но когато бе в игра се справи добре. Мисля, че той допринесе много за представянето на Милан и е много важен играч за клуба", допълни Календа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
31.05.2010 15:14

Този престъпник Берлускони да вземе да отпусне пари за отбора си

ManUtdTillidie
31.05.2010 15:12

Може би за пръв път съм съгласен с шизофреника . Ако Милан продължава да копува такива дървета съвсем ще избледнее пред великият клуб отпреди 4-5 години.

shizofrenik
31.05.2010 15:05

Нито е много важен за отбора , нито играе като влезе на терена а и е твърда резерва.На кого на мястото да играе на Пато или на Рони ли?