Димитър Бербатов по Нова спорт

13:30
Димитър Бербатов по Нова спорт
На Димитър Бербатов е посветена предстоящата седмица на Нова Спорт. Зрителите ще имат шанса да гледат над 20 класически мача на доскорошния капитан на българския национален отбор с екипите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед срещу съперниците Челси, Ливърпул, Болтън, Уест Хям, Астън Вила и много други.

Освен селекцията от най-запомнящите се мачове на Митко Бербатов, феновете ще могат да гледат и посветения на него документален филм "В театъра на сбъднатите мечти", създаден от екипа на Нова Спорт.

Филмът проследява емоциите около историческия трансфер на българина в Манчестър Юнайтед и първата шампионска титла в кариерата му. В него зрителите ще могат да видят през погледа на Димитър Бербатов цената на успеха, колко важно е да си целеустремен, колко силно са свързани талантът, трудът, характерът и възпитанието, какво огромно значение имат мечтите и как те могат да бъдат постигнати. Близо едночасовата продукция е конструирана около ключови моменти от най-успешния сезон на Бербатов, започвайки от пристигането му на "Олд Трафорд" на 1 септември 2008 г. до деня, в който вдигна шампионската купа на Англия.

Забележителните етапи от кампанията дават възможност ретроспективно лентата да бъде върната назад през годините от кариерата на футболиста.

Нова Спорт е помислила не само за футболните фенове. През тази седмица спортният канал от семейството на MTG ще излъчи състезанията от лекоатлетическия турнир "Диамантената лига" – пряко от Осло, Норвегия, в петък от 21:00 ч., както и пряко предаване на "Спидуей", за голямата награда на Дания – събота от 20:00 ч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
01.06.2010 23:28

ManUtdTillidie - щом си казал че му завиждам *lol* така да бъде *thumb_up*

ManUtdTillidie
01.06.2010 22:50

Близалчо , близалчо прост си знаем те , но просто си личи че му завиждаш. *thumb_up*

yosutd
31.05.2010 14:23

За тези които нямат Nova sporт *evil* , може само да чакаме, качено филмчето някъде *sad*

Lollipopp
31.05.2010 14:18

manutd_forlife - за какво да му завиждам бе *lol* atletico_manutd - а ти като си много остър бягай от тука да не затъпееш и ти *lol*

atletico_manutd
31.05.2010 14:13

близалке колко си тъп , ама то вече свикнахме да ти четем глупавите коментари *joking*

manutd_forlife
31.05.2010 14:00

хили се завистник ти да си направил нещо по-добро от него? не мисля аман от тъпанари гледайте си тъпия Челси и всички цигани в отбора а не бербо

Lollipopp
31.05.2010 13:55

да вземат и паметник да му издигнат *lol*