Луиш Фабиано: Ако не спечелим титлата, няма да съм доволен

12:28
Луиш Фабиано: Ако не спечелим титлата, няма да съм доволен
Бразилският национал и играч на Севиля Луиш Фабиано разкри, че има желание да играе в италианския Милан.

29-годишният нападател беше пред трансфер на "Сан Сиро" и през миналото лято, но тогава "росонерите" решиха, че той е прекалено скъп.

"Дори преди година се говореше за мой трансфер в Милан. Харесвам Милан. Роналдиньо и Пато са двама шампиони и двама приятели, но сега трябва да мислим за Световното първенство", заяви Фабиано.

"Готов съм да нося фланелката с номер 9, тази, която са носили Роналдо и Карека. Бих искал да бъда техния наследник. Фаворитите ми за "Златната обувка" на Световното първенство са Рууни и Давид Вия. Не се тревожа много за Меси. Той е страховит в Барселона, но с Аржентина не показва същата класа. Не забравяйте, че и Луиш Фабиано е в сметките", продължи острието.

Фабиано си спомни и за миналото лято, когато стана голмайстор на Купата на Конфедерациите. "Беше страхотно удоволствие. Обещах шест гола на Мондиала. Ще бъдат ли достатъчни? Най-важното нещо е попаденията ми да помогната на "селесао" да спечели световната титла. В противен случай няма да съм доволен", завърши бразилецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
31.05.2010 12:58

Имате грешна информация както винаги Винар , прецака се трансфера защото , Луиш тогава беше млад за Милан , просто чакаха да стане на 30 , за това *thumb_up* *lol* *lol*