\"Еврофутбол\" пуска нова програма с до 200% бонус към печалбата

11:50
\"Еврофутбол\" пуска нова програма с до 200% бонус към печалбата
Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" пуска програма "Бонус листа" от 1 юни тази година. Тя дава възможност за допълнителна печалба в размер на до 200%.

В "Бонус листа" ще се публикуват 21 от най-интересните срещи от тиража с възможност за предвиждания за краен изход и двоен шанс. Едно от най-големите преимущества на новата програма е, че ако участник заложи и познае минимум три срещи, ще получи допълнителен процент към печалбата си. Колкото е по-голям броят на двубоите, които е играл, толкова се увеличава допълнителния бонус, който ще вземе. Например, ако участник познае осем мача от програма «Бонус листа» и спечели 1 000 лева от коефициенти, към сумата ще добави и 500 лева бонус (1 000 лв. + 50% бонус).

Максималният размер на бонуса е 200%, който се дава при успешна прогноза на всичките 21 срещи. Това е един от най-големите бонуси, предлагани от букмейкърите в момента. Новата програма «Бонус листа» дава на участниците в тиражите на «Еврофутбол» уникалната възможност да изживеят и Световно първенство по футбол в ЮАР с повишени емоции и с екстра печалба. Минималният залог за участие е 0,50 лева, а броят на срещите, на които най-малко може да се играе е 3.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация