Локо София реже Левски за Асамоа и Дяков

14:39
Локо София реже Левски за Асамоа и Дяков
Левски вече удари на камък в опитите си да привлече Мартин Камбуров.

Същото ще се случи и с мераците за подписите на други двама футболисти от Локомотив София – Дерек Асамоа и Светослав Дяков, пише "7 дни спорт".

В "Надежда" са решили да задържат част от основните си играчи, с които да гонят целите си следващия сезон. Биха се разделили, но само при много добра оферта, а от Левски едва ли могат да предложат такава.

В Локомотив са притеснени, че ако продадат Мартин Камбуров в чужбина, а Асамоа премине в Левски, в тима няма да остане качествен футболист, който да води атаката. Освен това сумата от 100 000 евро, която "сините" са предложили за правата на нападателя, се е видяла прекалено ниска на ръководството. Подобна е и ситуацията със Светослав Дяков, който е неизменен титуляр. Дефанзивният халф дори бе избран за футболист №1 на Локомотив за миналата година от феновете.

Ръководството на Левски все още не е загубило надежда, че ще се пребори за правата на двамата футболисти, но ако Ясен Петров ги иска в състава си, "сините" ще трябва да се бръкнат около 300 000 евро.

В близките няколко дни спортният директор на Левски Георги Иванов ще проведе среща с ръководството на Локомотив и в крайна сметка ще се опита да спазари двамата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
30.05.2010 16:06

Абе, може ли да сте толкова черногледи...?! Данчо Тъча може да вкара гол на ...ЦСКА, ако разбира се вратата е около ...9 метра, а отзивите за Гара Дембеле са, че бил по-добър и от ...Юсуф Рабех, естествено на ...пиене...?! По-важното е, че треньора ви е ...силен, и директора ...умен! *lol*

okocha
30.05.2010 15:09

Анонимен бек, Дембеле влака, мечки, печки кви ли не са в трансферната листа на Батков. Вземи Иво Иванов използвай по-младите играчи купи още двама трима направили силни сезони в отборите си. Еми и тази година ще гледаме трагедия в синьо незнам коя част, и тази година няма да стъпя на Герена! *thumb_up*

ManUtdTillidie
30.05.2010 14:45

Батков мриииии курво , защо бе защо искаш да ни сасипеш бе педал , това ли ти е грандиозната селекция , 1-2 незнаини младоци и големите звезди които изразиха желание да дойдат ги режеш , курво , мръсен педал , мриии в кофа бе мангал да те чукат слоновете!!!