\"Старите муцуни\" остават на \"Герена\"

10:25
\"Старите муцуни\" остават на \"Герена\"
Очертава се Левски  да задържи в отбора ветерани, с които планираше да се разделя. Въпреки идеите за освежаване на състава нищо чудно следващия сезон "сините" да бъдат с петима над 30 години, съобщава "Труд".

Звездите Георги Петков и Христо Йовов остават, ясно е отдавна. Седрик Бардон и Александър Александров обаче отказват да скъсат своите договори. "Синьото" сърце си е "синьо" сърце, но сиренето все още не е безплатно...

На "Герена" засега преценяват, че финансово по изгодно им е да дадат нов шанс на "старите муцуни", отколкото да им платят обезщетения и да вземат заместници. По-вероятно е двамата да получат шанс до Нова година и ако не покажат класа, тогава да бъдат разтрогнати контрактите им. А при 6 месеца до края на договорите раздялата ще излезе и по-евтино.

Все пак решенията ще бъдат взети идната седмица, а окончателно всичко ще е ясно при събирането на отбора на 9 юни.

А по-рано имаше варианти дори двамата да прекратят кариерата си и да получат постове в клуба. Но дуетът не пожела.

Ситуацията с Димитър Телкийски е 50 на 50 процента, а Елин Топузаков е твърде възможно да има нов клуб.

Оставането на звездни ветерани естествено ограничава и селекцията.

Левски подписа с Калин Щърков (Чавдар Етрополе), всеки миг чака договори с Гара Дембеле и Йордан Тодоров (Локо Пд) и Атанас Борносузов (Черно море), а до ден-два ще прибере още Иво Иванов (Берое). Нататък вече ситуацията зависи от продажбите на играчи. Възможно е да бъдат взети нов вратар и вътрешен халф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари