\"Лъвовете\" се завърнаха в Чемпиъншип

19:05
\"Лъвовете\" се завърнаха в Чемпиъншип
Милуол надви Суиндън с 1:0 на "Уембли" във финален плейоф за влизане в английския втори ешалон Чемпиъншип.

Преди почивката "лъвовете" доминираха над своя съперник, като двойката нападатели Харис и Морисън постоянно пресираха и тормозеха бранителите на Суиндън.

В 39-а минута след центриране от корнер на Дани Скофийлд, капитанът на лондончани Пол Робинсън бе изпуснат от отбраната на Суиндън. 28-годишният бранител протегна крак и чукна топката покрай Дейвид Лукас, откривайки резултата.

През второто полувреме футболистите на Суиндън направиха опит да върнат попадението, но така и не успяха да организират някакъв по-масиран натиск към вратата на Форд. Въпреки това Остин имаше стопроцентов шанс да изравни резултата, след като се възползва от грешка в отбраната на Милуол и се озова сам срещу вратаря.

Нападателят, нанизал 20 гола за Суиндън през редовния сезон, не успя да запази спокойствие и стреля покрай вратата.

В крайна сметка възпитаниците на Кени Джакет не допуснаха изравняване и след четири години пребиваване в Лига 1, те успяха да се завърнат в Чемпиъншип.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fishky
30.05.2010 02:13

Следя отбора на Милуол от около 10 години. Това, че ти си някакво псевдофенче не означава, че и другите са като теб. И не съм гледал смотания филм. Нямаме загуба от Уест Хям почти 20 години, ако не броиш мачовете с продължения. Дори тогава всички казаха, че сме ги надиграли макар, че бяхме с много контузени играчи.

ManUtdTillidie
29.05.2010 22:47

A ти ако не беше гледал "грийн стрийт хулиганс" най-вероятно щеше да питаш кой са тез Милоу . Прав е онзи под мен много филми гледаш *thumb_up*

fishky
29.05.2010 20:57

Жалко, че смешните чукчи се спасиха от изпадане. Щеше да е интересно да ги мачкаме отново *smile* Noone likes us we don't care !!!