Кристиано към Жозе: Радвам се, че дойде!

17:22
Кристиано към Жозе: Радвам се, че дойде!
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо приветства "победителя" Жозе Моуриньо, който ще бъде негов треньор от новия сезон.

Моуруньо ще бъде представен официално в понеделник като новият старши-треньор на "белия балет", а Роналдо, който в момента се подготвя с национален тим на Португалия за предстоящия Мондиал, заяви за "Марка":

"Аз съм много щастлив! Ще бъде страхотно точно той да ми бъде треньор през новия сезон". Крилото на испанския гранд допълни:

"Жозе е като мен, роден победител. Неговото пристигане ме прави много щастлив. Аз се надявам да постигнем много победи и да спечелим доста трофеи заедно. Това е причината, заради която дойдох в Реал - да печеля титли. Надявам се следващата кампания да бъде много по-добра за нас. Всички ние вярваме, че това ще бъде така".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
29.05.2010 19:53

Наистина да си беше останал в ЮНАЙТЕД като иска да печели титли.Но тои си знае.Да е жив и здрав !!!!!!! *devil*

Toncho0o
29.05.2010 19:16

и ти не го пи6е6 правилно.. Моуринъо а не МАуринъо.. втората е О.. кво само критикува6 правописа бе.. да няма да ставаме у4ители по Бълг.ез.

iker123
29.05.2010 18:48

Моуруньо ще бъде представен официално в понеделник като новият старши-треньор на > ще е добре да се научите да пишите *smile* Маурунъо или Мауринъо

drusalin
29.05.2010 17:50

Е кво му пука на човека за манчестър вече ся играе за Реал ?! Той си спечели всичко с тях и ще си ги помни с радост някой ден като стане на 40 *lol* *beer* *lol*