Шеф на Юнайтед: Дадохме доста пари за Бербатов и няма да го продаваме

12:42
Шеф на Юнайтед: Дадохме доста пари за Бербатов и няма да го продаваме
Похарчихме доста пари за Димитър Бербатов и не мислим да се разделяме с него, категоричен е изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил.

"Бербатов има още три години от договора си. Всъщност две години с опция за нас за още една. Похарчихме доста пари за него и нямаме никакво желание да го продаваме. Димитър ще е тук следващия сезон и сър Алекс Фъргюсън се изказа доста ясно по темата. Единственият играч над 25 години, който взехме за много пари, беше Димитър Бербатов. А хората забравят, че дадохме доста пари и за Кристиано Роналдо, когато беше само на 18", каза Гил.

Директорът на "червените дяволи" даде важни разяснения и около бъдещето на Уейн Рууни.

"Няма шанс да се разделим с Рууни. Той има договор с нас за още две години. Не искам да поставям някакви срокове, но съм сигурен, че скоро ще седнем с агента му и ще се договорим за нов контракт. Той няма да отиде в Реал. Няма абсолютно нищо в поведението на Рууни, което да говори, че той не е щастлив тук. Както можете да си представите, той е много важен при нас. Беше фантастично ново попълнение и сега е символ на клуба. И като качества, и като желание той е уникален играч", сподели още един от шефовете на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atletico_manutd
29.05.2010 23:50

ццц , как се надъхвате *joking* Жоро според мене е донякъде прав а за тоя под мене да ти кажа само не можеш да си сигурна кой е той защото не го познаваш *wink* ааа и не ме нападай и мен с тоя жест че нямам работа или че шефа се гаври с мене защото все още не работя *lol* а и ПС не ме нападай и че живея като просяк защото тогава ще трябва да ти скъсам дипломата на гадател *smile*

ANTWERPMIRACLES
29.05.2010 21:45

Долния , а твоя коментар се тълкува така : " колко е гадно Бербо да се забавлява и да получава 77 000 паунда седмично ,а ти да бъхтиш цял живот за тази сума, колко е гадно да играе в един велик клуб , а ти да се гърчиш в мизерна фирма и шефът ти да се гаври с тебе за щяло и нещяло , колко е гадно той да е популярен и познат в целия свят , а теб и бездомните кучета в махалата не те забелязват. .... Боли ли , Жоре ? ....Поплачи си , ще ти олекне ...

joro_71
29.05.2010 16:04

Това аз го тълкувам така:"искаме да го продадем,но кой е луд да даде толкова пари.Не е луд този,който яде от баницата,а този който му дава."Сега нашето момче си вири носа в небасата и се има за супер световна величина.