Селекцията в ЦСКА забоксува

08:59
Селекцията в ЦСКА забоксува
Селекцията на ЦСКА за новия сезон е пред провал, пише "Тема Спорт".

На "Армията" още преди две седмици съобщиха, че са набелязали няколко чужденци за нови попълнения, но до този момент няма постигнато споразумение с нито един от тях.

"Тема Спорт" разбра, че преговори са водени за точно трима футболисти, като на този етап преминаването им в "Борисовата градина" е трудно осъществимо, защото те постоянно изявявали нови финансови претенции, а посредниците по сделките също променяли условията.

Миналата година по това време "червените" вече бяха уредили три нови попълнения от "А" група, но сега са се ориентирали към външния пазар и това създава определени трудности. От ЦСКА в никакъв случай не искат до повтарят грешките си с Панку, Петре и Митревски от зимата и затова сега са много по-внимателни в избора си.

Хора на "червените" са наблюдавали играчи от шотландската елитна дивизия и вторите ешелони на шампионатите в Холандия и Италия. Новият треньор Павел Дочев също не знае какво става със селекцията. Специалистът си е в Германия и се занимава с организирането на лагера на тима там. Дочев дори лично преговаря за съперниците в контролите, които ЦСКА ще изиграе между 1 и 14 юли на немска земя.

В същото време стана ясно, че в сряда Пирин очаква да получи пари от армейците по откупуването правата на Спас Делев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Georgiev1993
29.05.2010 10:50

първо да си платят на който дължат пари пък тогава да правят каквото ще ше е*а и прасетата гнусни *party*

batioman4o
29.05.2010 10:34

за толкова години от ЦСКА нашият велик отбор не разбраха ли че е по-добре да се купуват футболисти от вътрешното първенство(Гъргоров, Тодор Янчев, Румен Тифонов,Апостол Попов, Костадин Стоянв, Иван Стоянов... които са се доказали вместо измислен чужденци *thumb_down* като Панку,Митревски и Петре