Валенсия набеляза Нистелрой за заместник на Вия

09:27
Валенсия набеляза Нистелрой за заместник на Вия
Валенсия обмисля да привлече Рууд Ван Нистелрой за заместник на Давид Вия, който премина в Барселона.

"Прилепите" ще играят в Шампионската лига и това е силният им коз, който дава надежда, че трансферът може да стане факт. Настоящият тим на холандеца Хамбургер не се класира дори за Лига Европа.

През зимата таранът премина от Реал Мадрид в Хамбургер без трансферна сума. Валенсия обаче ще трябва сериозно да се бръкне, ако иска да го върне в Испания.

Нистелрой каза, че се чувства добре в Хамбургер, но това не значи, че евентуален трансфер е невъзможен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
01.06.2010 17:06

Нистелроой където и да е отивал винаги е ставал не само Шампион с отбора който е играл , но е и бил голмайстор на първенството . Лично аз не вярвам да отиде във Валенсия , но ще се радвам ако иде там ! *thumb_up*

ManUtdTillidie
30.05.2010 21:18

Ами Нистелроой ще вкара много голове където и да отиде обаче той каза че в Хамбургер му е добре защото не вдигат шум около него и му харесва иначе ще е супер да премине в Валенсия.

Notlike
29.05.2010 12:30

Нищо чудно сега Валенсия да станат още по-силни.. дано тоя сезон нашите да размажат конкуренцията в Испания и Барса и Реал да ни дишат прахта, а не обратното...

vanHuistelrooy
29.05.2010 10:16

Ако това е вярно значи трансфера е вече факт - Нистелроой не би пропуснал шанса да участва в КЕШ след като толкова години беше неизменна част от турнира.