Левски уреди двама, чака още трима

08:47
Левски уреди двама, чака още трима
Левски уреди нови двама футболисти за предстоящия сезон, като от ръководството на клуба очакват още трима да се присъединят към тима до дни, пише "7 дни спорт".

Играчите на Локомотив Пловдив Гара Дембеле и Йордан Тодоров се очаква да подпишат със "сините" днес. Това съобщи вчера собственикът на пловдивчани Константин Динев.

Освен Дембеле и Тодоров, на "Герена" се чакат Атанас Борносузов от Черно море, както и играчите на Локомотив София Дерек Асамоа и Светослав Дяков. За Асамоа обаче от "Надежда" искат над 100 000 евро.

"Имах две срещи със спортния директор на Левски Георги Иванов. Остава да се доуточнят финансовите параметри на сделката. Близо сме до нейното финализиране", каза босът на Локо Пловдив Коко Динев.

Той обясно още, че "сините" са преговаряли единствено за тази двама футболисти, като интерес от тяхна страна към Дани Кики не е имало.

Според слуховете от Левски ще платят на "смърфовете" около 300 хиляди евро за правата на двамата, като плащането ще бъде на няколко вноски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

slowy
03.08.2010 23:20

Единия куц кон наказа прасетата !

drummer
30.05.2010 17:21

А не си ли разбрал, че в лефски винаги са играли куци коне...?! Просто се спазва ...традицията! Уреждат се два куци коня, и се чакат още ...три?! *lol*

alfaromeo_
29.05.2010 11:54

само не разбрах кво правят борносузов и данчо тодоров в лески стига куци коне в левскииии !!!!! *angry*