Балотели нямало да плаче за Моуриньо

18:53
Балотели нямало да плаче за Моуриньо
Агентът на Марио Балотели Мино Райола призна, че клиентът му няма да бъде особено натъжен от напускането на досегашния наставник на тима Жозе Моуриньо, който се махна от Интер, за да поеме Реал Мадрид.

Балотели изкара тежки времена под ръководството на "Специалния", като двамата често имаха неразбирателства помежду си.

"Балотели наистина имаше общи изживявания с този печеливш треньор, но определено няма да плаче след напускането му", сподели Райола пред "Sky Sport 24".

Агентът бе разпитван и за друг свой клиент - Златан Ибрахимович, покрай спекулациите, че шведът може да премине в Милан. Райола обаче категорично заяви, че Ибра е щастлив в Барселона и няма намерение да напуска Испания.

"Хора като Ибрахимович са следени само от отбори, които могат да си ги позволят, но ако клубът, както и играчът изразят нежелание да се разделят, няма нещо което може да се направи по въпроса. Милан не са се свързвали с мен, но във футбола никога не е знае", добави агентът на младежкия национал на Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sahi
28.05.2010 21:34

Само да кажа,че и на Моуриньо нема много да му липсва за Балотели *wink*

Dante_Shift
28.05.2010 20:39

Определено Ибрахимович е доста добър, но просто той не е за Барселона. В Интер си му беше доста удобно, а и преди това в Ювентус - два отбора, с които той показа класата си. Стила на Барселона е коренно различен от този, към който Златан може да се приспособи. И все пак не отбеляза малко голове през сезона *smile*

flipicha
28.05.2010 20:14

Ха,да кажеш на един от наи-добрите нападатели циганин... е леко смешно *lol*

joro_71
28.05.2010 19:45

Ибра е най-големият циганин който може да съществува като футболист.

psiharizlle
28.05.2010 19:31

Ибра е щастлив в Барселона,но 100 процента вече в Барселона не са щастливи че той е при тях *smile*