Финландци продават фалшиви билети за Световното по интернет

18:40
Финландци продават фалшиви билети за Световното по интернет
Предлагат нерегламентирано билети и пакетни пътувания за световното по футбол.

За това сигнализира Комисията за защита на потребителите. Сигналът e получен от Англия.

Основателни са съмненията, че сайтът worldcupticketing.com продава нерегламентирано билети и пакетни пътувания, свързани с посещение на срещите от световното първенство по футбол 2010.

Властите в островната държава са получили потвърждение от организацията, официално определена от ФИФА за продажба на билети за мачовете от световното първенство, че въпросният търговец не е оторизиран да продава нито билети, нито пакетни пътувания.

Вероятно той предлага билети, които на практика не притежава или които е закупил от ФИФА, но няма право да препродава. Възможно е обаче и продаваните билети да са фалшиви.

От сайта уверяват, че покупката на билети е безопасна и сигурна. Цените варират от 100 до 900 евро.

Финалът ще ви струва от 1000 до 2000 евро в зависимост от зоната. Начините на плащане са десетки.

Доставката струва още 10 евро. Worldcupticketing.com използва защитена платежна система, управлявана от водеща фирма за кредитни карти.

Към момента е известен адресът на търговеца, публикуван на интернет сайта, намиращ се в столицата на Финландия Хелзинки. Телефон за връзка обаче не е посочен. Разследването по случая продължава.

От Комисията за защита на потребителите съветват на този етап да не бъдат ползвани услугите на сайта, докато не се изяснят обстоятелствата, свързани с дейността му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
29.05.2010 07:49

Да, на Платини му е беше много трудно да избере Франция *lol* Вижте темата с това заглавие *thumb_up*