Екзекутор на Юнайтед подсилва \"карамелите\"

16:52
Екзекутор на Юнайтед подсилва \"карамелите\"
Джърмейн Бекфорд е пред трансфер в Евертън, съобщава "Скай спортс". Нападателят вече е свободен агент, след като днес официално бе съобщено, че ръководството на Лийдс не е успяло да убеди стрелеца да остане на "Еланд роуд".

Бекфорд вече е обсъдил бъдещето си с мениджъра на "карамелите" Дейвид Мойс, който го е уверил, че ако дойде на "Гудисън парк", ще бъде важна част от тима.

Очаква се в понеделник Бекфорд да премине медицински прегледи и след това да бъде представен като футболист на мърсисайдци.

Както е известно, 26-годишният нападател стана известен, след като вкара победен гол на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед в третия кръг на ФА къп през този сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
28.05.2010 22:08

И ,,карамелите" щеше да свърши работа.Иначе Бекфорд мача срещу Юнайтед му беше един от многото добри *wink*

TheBest007
28.05.2010 21:02

Football1912

Ей, малко неосведомено педерастче,Ливърпул и Евертън са от Мърсисайд, затова и прякорът и на двата тима е "Мърсисайдци". Дори има и "Мърсисайдско дерби", разбра ли бе, папуняк?!
*thumb_up*

Football1912
28.05.2010 18:36

който е пуснал това собщение да го управи или редактора вижте думата в скобите . Очаква се в понеделник Бекфорд да премине медицински прегледи и след това да бъде представен като футболист на (мърсисайдци)
*lol* . *thumb_up*