\"Жозе ни развали празника!\"

14:49
\"Жозе ни развали празника!\"
Президентът на Интер Масимо Морати обвини Жозе Моуриньо, че е провалил празненствата по случай требъла на "нерадзурите" през изминалия сезон, след като португалецът реши да напусне в посока Реал Мадрид.

Интер направи най-успешния си сезон в своята история след спечелването на Шампионската лига, титлата и Купата на Италия. Жозе Моуриньо обаче избра да продължи кариерата си в Реал, а испанският тим ще трябва да плати около 16 милиона евро на италианския тим като обезщетение.

Морати обаче заяви за днешния брой на "Gazzetta dello Sport":

"Има клауза, но ако някой успя да ни провали партито, то това е Моуриньо, след като заяви, че си тръгва. Нека обаче да бъде ясно едно нещо. Аз винаги ще му бъда благодарен за всичко, което направи, за цялата радост, която донесе на отбора. Надявам се да постигнем споразумение в следващите няколко часа или в следващите няколко дни. Това е въпрос на двата клуба, не само на Интер".

Договорът на Моуриньо с Интер бе до месец юни 2012 година, а записаната клауза в неговия контракт е 16 милиона евро.

Морати бе попитан дали е истина, че е обещал на наставника, че клаузата ще бъде задействана, ако клубът спечели Шампионската лига. Президентът на италианския гранд заяви:

"Никога не съм казвал нещо такова!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
28.05.2010 23:31

Абе много ясно,като може да вземе 16 мил.,ще ги вземе!Трябва да е някой много прост,така с лека ръка да остави толкова пари.

Adrian000
28.05.2010 23:16

Глупаци, Морати не мисли как да печели от Интер, той има достатъчно много пари, Интер е страст и традиция на фамилия Морати, Масимо обича отбора си и дава всичко за него този човек е президент мечта, винаги е бил готов да даде толкова ,колкото се налага ,за да привлече този ,който треньора иска, Морати заслужава уважение ,защото е направил много за Интер!

popi84
28.05.2010 21:41

Сигурно????? Тва е най-богатия човек в Италия!!! *wink*

frozzzen
28.05.2010 20:17

Тоя мръсен и долен и гаден италиански мафиот се чуди как да изкара още пари.. Не стига, че сигурно е милярдер ..

maxxi
28.05.2010 18:44

сега сигурно ще отнеса някоя и друга ругатня по мой адрес, ама все пак пичове Моуриньо си има договор и там е казано неустойка 16млн. нали, доколкото знам договорите трябва да се спазват нали, иначе никой не е неблагодарен от Интер според мен, просто Жозе не трябваше точно така да прави с напускането си, можеше и по-елегантно да го направи

nofx
28.05.2010 15:13

тея тряя са супер благодарни на жозе не стига че ги изведе до тук а и 16м ше вземат за него...

Tranquilant
28.05.2010 15:06

Той Жозе ви го направи нещастници неблагодарни *lol*