Обзорът за сезона на Левски ще бъде излъчен на 4-и юни

13:32
Обзорът за сезона на Левски ще бъде излъчен на 4-и юни
Поредицата от футболни обзори по RING.BG продължава в понеделник, 31 май, от 20:00 часа.

Специално внимание ще се отдели на отборите на Локомотив Мездра и Спортист Своге и представянето им в изминалия сезон. Гости в студиото ще са Войн Войнов и Предраг Пажин, които ще коментират представянето на отбора от Мездра. В студиото ще се включи и Стойчо Младенов, който ще даде своето експертно мнение за отбора от Своге.

На 1 юни, отново в 20:00 часа, ще започне обзорът за Берое Стара Загора. Гости ще са старши-треньорът Илиан Илиев и капитанът на отбора Слави Жеков.

В четвъртък е следващото обзорно предаване, което е посветено на Локомотив София. Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев и Георги Марков ще коментират представянето на столичния тим.

В петъчното издание, зрителите на RING.BG ще видят обзора за "сините", с гост в студиото спортния директор на Левски, Георги Иванов – Гонзо.

В събота предаването ще е посветено на Локомотив Пловдив, а в неделя на отборите на Сливен и Монтана. Специалните футболни обзори могат да се гледат всеки ден от седмицата в 20:00 часа, както и на www.ring.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Filmadjia
28.05.2010 13:47

Жени е най-готината водеща в България *party* *thumb_up*