Адриано призна: На 6-и юни подписвам с Рома!

12:48
Адриано призна: На 6-и юни подписвам с Рома!
Нападателят на Фламенго Адриано, който е бивш футболист на Интер, призна, че е близо до завръщане в Серия А. Таранът разкри, че на 6-и юни се очаква той да подпише договор с Рома.

Освен това, Адриано обеща да възстанови репутацията си в Европа, вкарвайки много голове за римския тим. Самият треньор на "вълците" Клаудио Раниери заяви в четвъртък: "Ние залагаме на Адриано. Не знаем обаче дали залогът ни ще е печеливш".

Бившият нападател на Интер също потвърди, че ще се върне в страната, в която остави такова добро впечатление, преди проблемите му с алкохола да навредят на кариерата му.

"На 90 % съм играч на Рома и ще говоря с президента на тима Росела Сенси на 6 юни, за да приключим сделката", сподели нападателят. Той призна, че възможността да се завърне в едно от най-добрите първенства на Европа е била прекалено примамлива, за да бъде отказана.

"Щастлив съм да се завърна в Италия, тъй като имах нужда от нещо, което да прекрати тежките мигове за мен, а и се чувствам длъжник на италианците. Те винаги са се отнасяли добре с мен. Научих доста неща по време на престоя си във Фламенго и мисля, че мога да се завърна в Италия", добави скандалният бразилец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
28.05.2010 21:44

Дамм както си и мислех ... Евалаа за този трансфер ... Това моментално затваря страницата с спекулациите че Мексес ще напусне отбора в посока Юве а в замяна ще вземем Якуинта ... Адриано е класи над Якуинта ... Дано само да успее да се адаптира добре и да заиграе като едно време в Парма и след това в Интер ... Много съм доволен в атаката с Вучинич Адриано и Тоти отбора ще е много силен *smile* *beer*

Pechenqgata
28.05.2010 13:52

Нееее един от любимите ми нападатели отва в един от враговете на Интер, много лошо.... *beer*

shizofrenik
28.05.2010 12:56

Адриано е играч от най-високо ниво.Дано да е спрял с глупостите и да помогне на Рома в ШЛ

golemiq_geshan
28.05.2010 12:52

Ейййййййй тоз алкохол сички ни разваля *party* Дано обаче да не се провалиш "Императоре" ! И аз съм доволен , че ще си в отбора , ама по-доволен щях да съм на Подолски ... Айде и да мачкаш еййй *beer*