Треньорска чистка в ЦСКА

10:04
Треньорска чистка в ЦСКА
Сериозна треньорска чистка се задава в ЦСКА от лятото, пише "Меридиан мач". Договорите на нито един от сегашните наставници в школата на клуба няма да бъдат подновявани, въпреки изтичат на 1-и юни.

Това означава, че Адалберт Зафиров, Емил Димитров, Антон Димитров, Галин Иванов, Методи Георгиев, Борис Гаганелов, Веселин Ангелов, Христо Марашлиев и Методи Деянов повече няма да работят в школата.

За разлика от останалите Зафето и Деянов ще продължат да работят в клуба. Бившият национал ще изпълнява функциите на първи помощник в щаба на Павел Дочев, докато ексхалфът ще бъде скаут на първия отбор на ЦСКА. Все още не е ясно какво ще се случи с директора на ДЮШ Георги Велинов.

"Засега няма нито един напуснал. Все още текат мачове. Шефовете се събират, решават и ние сме длъжни да се съобразим с тях", каза легендата на "червените".

Всички тези промени идват вследствие плановете на босовете на "червените" за цялостна реорганизация в школата на клуба. Очаква се от новия сезон шеф на ДЮШ да стане Георги Георгиев-Гецата.

Талантите вече няма да тренират на 4-и километър, а в комплекса "Царско село", където условията към този момент са повече от отлични.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация