Левски договори Дембеле и Данчо Тодоров

09:03
Левски договори Дембеле и Данчо Тодоров
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо е успял да постигне договорка с президента на Локомотив Пловдив Коко Динев за трансферите на Гара Дембеле и Йордан Тодоров при "сините", пише "Тема Спорт".

Според два независими източника, в сряда следобяд футболистите са забелязани в столичен хотел, където са водени последните разговори за сделката. Основните параметри вече са уточнени и остават само дребни детайли преди сделката да станае факт.

Това означава, че от Левски в крайна сметка са излезли с конкретно предложение към Локомотив Пловдив за Дембеле и Тодоров и то на практика е прието. Единствено някакво отмятане от страна на пловдивчани в последния момент може да провали трансфера.

Междувременно "сините" са получили разрешение да се свържат с двамата играчи и да преговарят за личните им условия. Очаква се днес футболистите да дадат своите отговори и ако всичко е наред в понеделник официално ще подпишат договорите си с Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
28.05.2010 11:10

Батков обеща добри играчи, а не Данчо Тодоров.Това ли разбира той под добър играч ?.За Камбуров е ясно, че не му се дават пари ама за кво ни е тоя ?

popi84
28.05.2010 09:39

Някои чул от друг, че на кафето някои подучули, че се коментирало, вероятноста Дембеле и Тодоров, да преминат в Левски и вече минаването им било 99% сигурно. *thumb_up* Успех *lol*