\"Железничарите\" ни записаха равен с Белгия

15:49
\"Железничарите\" ни записаха равен с Белгия
Българският национален железничарски отбор по футбол успя да запише само точка в актива си в третия ден от евроквалификациите в курортен комплекс "Албена".

Противниковият белгийски отбор стоеше много добре на терена и играта на двете гарнитури беше равностойна в по-голямата част от срещата, което доведе до финалното 0:0.

За белгийците мача протече по-лесно, тъй като програмата на турнира им беше отредила предния ден за почивен. Макар и по-изморени, българите създадоха доста голови положения на зеления килим. Отново най-полезни за отбора бяха Емил Георгиев, Виктор Венков, Тодор Чирпанов и Радослав Ковачев, но топката така и не влезе в противниковата врата. Голяма част от атаките бяха спасени от отличния белгийски вратар Джакомо Д\'Асаро.

Във втората среща за деня Словакия победи Норвегия с 6:0. В четвъртък отборът на България почива, а в петък е решителната среща за финалното класиране срещу отбора на Словакия.

Официалното закриване на турнира, награждаването и коктейла ще се проведат на 28 май (петък) от 22:00 ч. във вариете - казино "Албена" с богата шоу вариететна програма и парти с DJ Теди Джорджо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация