Хикс: Играчите се представиха много под очакванията

12:15
Хикс: Играчите се представиха много под очакванията
Един от собствениците на Ливърпул Том Хикс заяви, че през миналия сезон представянето на отбора е било под всякаква критика.

Мениджърът на "червените" Рафел Бенитес  заяви, че има нужда от поне 50 милиона лири, за да върне тима "обратно на пистата". Звездата Фернандо Торес също помоли за няколко качествени трансфера това лято. Хикс заяви, че е бил готов да направи компромис за един сезон.

"Всички сме много разочаровани от това, което направихме тази година. Хората забравиха, че ние почти спечелихме Премиършип миналата година. Имахме контузени играчи, а други наистина се представиха много под очакванията", заяви Хикс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atletico_manutd
27.05.2010 12:49

ами малоумнико как да се представят по-добре бе кавал ?! Те един сериозен играч нямат който да не пропусне едно 50% от сезона .... вижда се че без Торес Ливърпул е просто един средняшки отбор *thumb_up* Джерард вече неможе да се обръща на маймуна и да ги измъква от калта *wink* ДЪРТ БУНАК ....

kolio_vg
27.05.2010 12:33

еми да да продадат някой издънки като Н'гог и Акуилани и още много и да земат Давид Силва и някой по сериозен защитник и ще влезнат