Поляци биха шута на Еньо

11:31
Поляци биха шута на Еньо
Нападателят на Левски Еньо Кръстовчев е отпратен от носителя на Купата на Полша Ягиелония Бялосток, съобщава официалният сайт на поляците. Според информация от ръководството на клуба Дупнишкия матадор не е впечатлил с изявите си треньора на "жълто-червените" и затова е бил освободен още след първия ден на пробния период. По първоначални планове той трябваше да тренира с тима три дни. Според старши треньора на Ягиелония Михал Пробиеж българинът няма да вдигне класата на отбора и поради това на този етап той не се нуждае от него.

оста по-ласкави са отзивите за младежкия национал на страната Якуб Словик, който почти сигурно ще бъде взет в редиците на тима. Друга потенциална цел на поляците е доскорошният играч на Уигън Томаш Купиш, който ще пристигне в четвъртък, за да подпише договора си.

След неуспешния престой в Полша вчера българският нападател се завърна в родината и все още не е ясно какво ще бъде обозримото му бъдеще. С проваления трансфер на Кръстовчев в Ягиелония Левски изпусна шанса да пласира втори играч в местната Екстракласа след Георги Христов, който през зимата премина под наем във Висла Краков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари