В Левски се чудят какво да правят с Жоро Христов

10:20
В Левски се чудят какво да правят с Жоро Христов
На Герена се чудят какво да правят с Георги Христов, който вчера дойде в Левски с молба да се върне, съобщава "7 дни спорт". Сините нямат нужда от него, но изникнал вариант нападателят пак да играе в Полша, само че в друг отбор. Става въпрос за футболния клуб Полония Варшава, който търси нападател. За целта обаче трябвало да се разтрогне договорът за наем между Левски и сегашния му клуб Висла Краков и след това да го дадат под наем в Полония.

В същото време обаче е възможно някой от българските мениджъри, работещи на полския пазар, да предложи друг нападател и това да осуети сделката. Ако нищо не излезе, Христов най-вероятно ще остане в тима от Краков до края на годината, когато изтича преотстъпването му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atletico_manutd
27.05.2010 10:41

Левскар съм и много харесвам Жоро Христов *smile* дано се върне в Левски и покаже истинския си потенциал защото той е огромен *beer*

DKS
27.05.2010 10:31

Жоро Христов когато играше в Ботев беше машина !! Аз като ученик съм бягал след училище да ходя да гледам тренировките на Ботев и да гледам Христов. Въпреки, че не се адаптира към Левски и се представя много слабо ... Аз продължавам да твърдя, че той е много талантлив играч. Може би решението за него е отново да отиде в по- слаб отбор да отбелязва голове, за да му се върне самочувствието.

svetlio_vn
27.05.2010 10:26

Да си стои там , в Левски достатъчно време го чакахме да заиграе *thumb_down*