Макларън: Ще се борим със зъби и нокти да запазим Дзеко

17:48
Макларън: Ще се борим със зъби и нокти да запазим Дзеко
Новият старши-треньор на Волфсбург Стив Макларън заяви, че основната задача пред него ще бъде да запази в състава голмайстора Един Дзеко, тъй като това ще помогне на "вълците" да се завърнат на върха през следващия сезон.

Макларън, който парафира с новия си тим за две години, става първия английския треньор в историята на Бундеслигата.

Той заяви за Дзеко, който вкара 22 попадения през миналия сезон:

"Нападателите са много, много важна част от отбора. Ние знаем каква е цената на голмайстор като него - 70, 80 или 100 милиона. Аз бих искал да запазя Дзеко. Той е нападател от световна класа и е много важен за бъдещите успехи на този клуб. Ще се борим със зъби и нокти да го запазим. Ако искаме да имаме успехи, трябва да запазим най-добрите си състезатели, както правят другите".

24-годишният босненски национал е трансферна цел на доста европейски грандове. Бившият селекционер на Англия и шампион на Холандия с Твенте допълни:

"Миналата кампания беше разочароваща за Волфсбург. Аз обаче идвам тук, за да изведа отбора отново на върха".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx
26.05.2010 17:59

("вълците" да се завърнат на върха през следващия сезон) (Аз обаче идвам тук, за да изведа отбора отново на върха) те волфсбург винаги са били среден отбор бе кво ви става къде ше ги връща ква минала кампания е била разочароваща те винаги са били среден отбор и винаги ще бъдат тва че направиха 1 силен сезон и взеха титлата не им променя статута на средняци!