\"Първата задача пред ЦСКА е да си построи стадион\"

12:50
\"Първата задача пред ЦСКА е да си построи стадион\"
"Първата задача пред ЦСКА е да си построи нов стадион. След това ще мислим и за фабрика за производство на фен-артикули", заяви къде на шега, къде сериозно изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков на пресконференция днес, цитиран от "Гонг".

Босът на "червените" говори пред медиите тази сутрин на стадион "Българска армия", където бе представен съвместен проект за сътрудничество между "червените" и Български пощи ЕАД. Живков допълни, че собствениците на ЦСКА имат грандиозни планове за клубния стадион, ако им бъде позволено той да бъде реконструиран. Както е известно през новия сезон "червените" ще играят домакинските си мачове на Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво още сподели изпълнителният директор на ЦСКА:

"В момента имаме сътрудничество с много фирми, които произвеждат такива материали. На този етап като клуб не сме готови сами да произвеждаме артикули за феновете, но би било хубаво да го правим. Това е една перспектива за в бъдеще."

"Правят се много неща за стадиона, но те са все още в проектантско начало. Няма нищо сигурно все още. Относно използването на Националния стадион, в момента преговаряме с тях и мачовете ще играем там."

"Все още не мога да прогнозирам каква ще бъде съдбата на стадион "Българска армия". Най-добре би било той да остане на ЦСКА и тук да се изгради едно модерно съоръжение от европейски тип, което ще радва всички хора, привърженици и изобщо всички граждани на София. Знаете, че това ще остане за бъдещето и за другите поколения. Ако се направи това нещо и ни бъде разрешено ще бъде много добре. Чрез вас апелирам към министерството на Физкултурата и спорта, към правителството и парламента, каквото могат да направят, да помогнат. Собствениците на клуба имат грандиозни планове, които ще ги осъществят, ако получат разрешение."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари