Гаджев сменя Чавдар Янков в националния

11:55
Гаджев сменя Чавдар Янков в националния
Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев ще става национал на България. Вътрешният халф на "сините" е гласен за заместник на Чавдар Янков в квалификациите за Евро 2012, съобщава "Тема Спорт".

Селекционерът Станимир Стоилов и директорът Наско Сираков са останали недоволни от изявите на полузащитника на Металург Донецк в контролите с Белгия (1:2) и ЮАР (1:1). В тях ясно си пролича, че се губи човекът до Стилян Петров в средата на терена и че Янков не успява да се справи с тази функция.

Така Гаджев ще бъде налаган в квалификациите като опция за поста. За целта той ще бъде повикан за контролата на 11 август, за която обаче все още нямаме съперник. Това ще бъде и генерална репетиция за трикольорите преди двубоя с Англия на 3 септември на "Уембли".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
26.05.2010 21:19

soler е напълно прав,иначе Пеев за резерва става *wink*

Dante_Shift
26.05.2010 13:57

Абе, теа двамата, чак сега ли се сетиха да викнат Гаджев... или по-скоро да сменят Чавдарчо! Това момче има толкова брак в играта си, колкото няма и в кашон канадски банани. И в двата мача (б.а. срещу Белгия и ЮАР) главно Янков и Пеев бяха издънките на отбора. Аз даже от година-две си мислех,че Пеев е осъзнал колко слаб футболист е и се е отказал от футбола. Ама те на - Мъри показа изключителен нюх към изненадите и хоп - наш Гошко Пеев пак трикольор *sick* На Лъвовете трабва чуждестранен треньор!!!

idol_bg
26.05.2010 12:37

Лелееееее....кво велико откритие.Трябваше да минат 5-6 години за да осъзнаят,че Чавдарчо не става.Представете си кви са ни специалистите.Иначе за Гаджев...одобрявам.За тези които сега ще кажат че съм левскар ще кажа....аз съм от Ботев и не храня топли чувства към сините.Когато обаче става дума за нац.отбор не трябва да има клубни пристрастия.Гаджев го следя още от мачовете на Левски с БАТЕ и смея да твърдя,че в тва момче има много хляб.Играе с хъс и сърце.Имаше лош късмет с тежката контузия,но сега мисля че е в час.Трябва да му се даде шанс,според мен.

Resorter
26.05.2010 12:33

Добър ход. И все пак без Бербо при наличието на каквито и да е промени, отбора си остава по-слаб и предвидим.

soler
26.05.2010 12:14

А Добър ден.Ще се сети той ама късно дано да е вярно това че направо немога да го гледам тоя Янков,може да се викни даже и Тодор Янчев от ЦСКА въпреки че е на години ще играе поне два пъти по добре от Янков,се га остава и Мицански,Старокин,Иво Иванов да викне което на тоз и на оня свят няма да стене де ама поне имам малка надежда в мен поне за Мицански