Черил Коул не иска и стотинка от богатството на Ашли

11:42
Черил Коул не иска и стотинка от богатството на Ашли
Благородната Черил Коул не иска и стотинка от изневерилия й съпруг Ашли Коул, след като вчера обяви официално, че иска да се разведе с него.

Британската певица заяви, че иска "бърза и нормална раздяла", така, че да може да отгърне нова страница и да започне на чисто живота си, а той да се концентрира върху изявите си с националния тим на Англия.

Обратно на очакванията, красавицата не пожела да сложи ръка на част от 16 милионното богатство на съпруга си. Тя дори е казала на адвокатите да задвижат възможно най-бързо процедурата по развода, защото Ашли трябва да замине за ЮАР, където започва Мондиала след няколко седмици и трябва да бъде концентриран.

"Черил реши да постави мечтите на съпруга си преди самата себе си. Разводът ще е финализиран преди първия мач на Англия в Южна Африка. Тя знае колко е важно за Ашли представянето му на световното първенство и затова пожела да го остави да се концентрира върху футболните си изяви, без емоционални разсейвания. Тя иска спокойна раздяла без истерии, като освен това няма никакви претенции върху неговите пари. Черил няма да вземе и стотинка от богатството на Ашли", заяви пред "The Sun" близък до певицата източник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
26.05.2010 11:48

За кво и е се едно тя не е супер богата ...