Заради 11 висящи лиценза правят една \"Б\" група

11:00
Заради 11 висящи лиценза правят една \"Б\" група
Източната и Западната "Б" група може да бъдат слети за новия сезон, информира "Меридиан Мач" от сигурен източник. Към момента 11 клуба от втория ешелон не отговарят на изискванията. Това означава, че може да не получат лиценз за сезон 2010/2011. Въпросните отбори вече са информирани от БФС, че имат срок до края на месеца да станат изрядни. Компромиси няма да се правят за никого, категорични са в БФС.

В случай че въпросните 11 клуба не получат лиценз, първенството няма как да продължи с две "Б" групи. Това ще принуди футболния съюз да обедини тимовете в една "Б" група, разкри човек с висок пост в БФС.

Ако промяната стане факт, дори отборите, които получат лиценз, ще изпитват финансови затруднения. Особено тежко ще бъде на тези от крайните източни и крайните западни райони. Мач между Банско и Черноморец Балчик например ще вкара двата клуба в огромни разходи.

"Все пак се надяваме всички да се оправят в срок и първенството да продължи по същата схема", споделиха още от Българския футболен съюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

livpooll
26.05.2010 17:15

аз предлагам да направят 48 б групи,и най далечното гостуване ще е на 10км. *cigarette* *angry* *party* *erm*