Европейски грандове наблюдават младите таланти на ЦСКА

10:10
Европейски грандове наблюдават младите таланти на ЦСКА
От неделя талантите от школата на ЦСКА родени 1994 година са в Италия. Младите футболисти водени от Антон Димитров са на турнир в градчето Алатри близо до Рим, където сили ще мерят 32 отбора. На официалното откриване организаторите на турнира привестваха всички формации участници в надпреварата.

Играчите на Тони Димитров бяха горди, когато при представянето на ЦСКА София звучеше и Българския национален химн. Капитанът на "армейците" Христо Мартински получи специална статуетка, която остава в клуба за спомен от турнира.

Интересен факт е, че представители на европейските грандове Милан, Фиорентина, Бенфика, Партизан, Хайдук и други, чийто млади играчи също ще вземат участие наблюдаваха с интерес представителите на ЦСКА. Именно скаутите на тези клубове ще следят отблизо всички срещи от този престижен турнир.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
26.05.2010 13:37

големите отбори залагат вече на супер млади таланти на по 16,17 години.Не случайно мениджърите търсят млади нахъсани футболисти,дано вземат някой талант да се обиграва както трябва а не в нашите антиусловия тука да залинява

manutd_forlife
26.05.2010 10:22

дано силно се надявам голяма част от момчетата да отидат в тея клубове това ще бъде голям принос към българския футбол *beer* *smile* *thumb_up*

vladimir_vn
26.05.2010 10:20

Дано някое наше момче се открои и го вземат на Запад , но ще е много трудно .